Testiranje inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense – Osijek

22.4.2017. III. Gimnazija Osijek

Hrvatska Mensa organizira testiranja inteligencije u Osijeku. Testiranje se obavlja u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa. Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje. Test je neverbalan, što znači da ne sadrži alfanumeričke znakove niti kulturno ili geografski specifične simbole. Zbog ovih razloga potpuno je nevažna kulturna, obrazovna, geografska, vjerska i ostala pripadnost pristupnika.

Podatke za prijavu i uplatu možete pronaći na donjem linku službene web stranice Hrvatske Mense:

www.mensa.hr/glavna/component/seminar/?task=3&cid=515

Kako bi vaša prijava bila potvrđena potrebno je izvršiti uplatu troškova testiranja. Ukoliko uplata ne bude registrirana u roku 2 radna dana po prijavi, ista će biti brisana. Prijave traju do četvrtka, 20. travnja u 20h.

Osobe mlađe od četrnaest godina ne mogu pristupiti testiranju. Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu (ili neku drugu službenu ispravu sa slikom), te ispravu kojom potvrđujete status na temelju kojeg ste stekli pravo na popust. Sve upute za rješavanje testa dobit ćete od psihologa prije početka testiranja.

LOKACIJA: III. gimnazija Osijek, Kamila Firingera 14, Osijek

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInPrint this page